27 Ekim 2015 Salı

Dumpper WiFİ v.80.1 & Jumpstart + WinPcap


Dumpper WiFİ v.80.1 & Jumpstart & WinPcap Son Sürüm İndir

Son dönemde fazlaca yayılan WiFi ağları ve gidilen her yerde WiFi sahibi olmak ve WiFi şifresi kırma isteği bir çok kişide vardır. Bunlar Windows işletim sisteminde pek mümkün değildir. Daha çok backtrack gibi linux türü işletim sistemlerinde mevcuttur. 

Telefonlarımızda hepimiz 'WPS' özelliği muhakkak görmüşüzdür. Hatta Windows güncel sürümlerinde WiFi'a bağlanmak istenildiğinde de 'WPS' ile bağlanabilme özelliği sunar. Sizden bu seçeneği seçerek modem üstündeki düğmeye tıklamanızı ister. Ancak bununda bir açığı vardır ki modem'in 'WPS' numarası (pin) girerek modeme yani kablosuz WiFi ağına erişebilirsiniz ve şifresini de elde edebilirsiniz. Bunu manuel olarak desteklenen Windows sürümlerinde de yapabilir ve ya otomatik program ile programı destekleyen ve WiFi anteni olan her bilgisayarda yapabilirsiniz :) .

Program tamamen orjinal sürümdür. Ayrıca her güncellemeyi sitemizde bulabilirsiniz. 

(Alt tarafta bulunan indir butonu ile son sürümü indirebilirsiniz)
Son sürüm : v.80.1 
Durum : Güncel  

Dosya İçeriği

1-Dumpper programı ile ilgili hataların açıklaması ve çözümleri.
2-Dumpper için en güncel olan v.80.1 sürümü.
3-Jumpstart
4-WinPcap
5-Kullanımı ile ilgili metin dosyası.


Eğer şifre kırarken bir hata alıyorsanız destek için dosya içindeki 'hata ve çözümleri' adlı klasörden gerekli çözümü bulabilirsiniz. Eğer başka hata alıyorsanız yorum atarak destek alabilirsiniz.

Bazı modemler de 3 denemenin ardından 'WPS' ile giriş yapmayı bir süre yasaklar. Yani eğer 3 kerede kıramazsanız modem kendini korumaya alır ve 'WPS' girişi almaz. Bu nedenden dolayı 'locked' yazan WiFi'ı denediyseniz daha fazla denemeye gerek yoktur.

Nasıl Kullanılır ?

1-Jumpstart ve WinPcap dosyalarını kurulumunu yapın.
2-Dumpper'ı açın. En üst tarafta menü göreceksiniz. Oradan 'WPS' seçeneğini seçeceksiniz. Karşınıza şu şekilde bir ekran çıkacak
Dumpper WiFİ  Son Sürüm İndir
3-Seçenek de 'bold' yani 'kalın' şekilde belirtilen 'Scan' seçeneği ile 'WPS' destekleyen yani kırma ihtimaliniz olan modemleri listeler. Bazı WiFi ağlarını yeşil olarak gösterir. Şekilde hepsi kırmızı. Yeşil ağlar kırabileceği ağları tahmin ederek belirtir. Bu tahmin tam doğru değildir. Bu nedenle hepsini denemenizi öneririz.
4-Daha sonra 'WpsWin' seçeneği ile sessiz ve kolay yoldan WiFi ağına bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer şifre kırılamaz ise 'PİN İnrrectco' diyerek belirtir. Kırıldığı taktirde zaten bağlanmış olursunuz.

Eğer bir hata alıyorsanız lütfen yorum olarak belirtiniz.

İNDİR

Virüs tarama Avira : Temiz
Hemen İndir ( Bekleme ve Reklam Yok )



Makale İçeriği DMCA Lisansı Altındadır.

DMCA.com Protection Status

Yazıyı Paylaş
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 comentários

Yorum yaparken yazım kurallarına uygun , açıklayıcı yorumlar yapınız. Küfür ve Argo Kullanmayınız. Unutmayın ki yorumlarınız bizler için çok önemli.

Yorum içine link eklemek yasaktır. İsim seçeneği ile link ekleyebilirsiniz.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011- 2013Hile & Makale -


Kayıt RSSYorum RSS
Yukarı çıkar beni kaptaan !